En genomsnittlig drönare kostar 6000kr. Vår är 6 gånger billigare.

Kommersiella drönare har funnits sedan 2010.

Fram tills nu har det funnits två sorters drönare. Billiga leksaksdrönare för barn och dyra kameradrönare för professionella. Men det har inte funnits några prisvärda alternativ för drönarentusiaster på amatörnivå.

Det var då som Peter Olovsson, en professionell drönaringenjör, sa upp sig från sitt jobb för att starta sitt egna företag. Hans mål var att skapa en drönare av hög kvalitet till ett rimligt pris.

Efter över 5 år av utveckling, så föddes UDrone.

Möt UDrone

UDrone är världens första prisvärda drönare med avancerade egenskaper. Denna drönare har en flygprestanda, byggnadskvalitet och ett batteriliv som aldrig tidigare skådats. UDrone har skapats så att vem som helst kan flyga den. Vi fokuserar på det som andra drönarmärken saknar; att skapa hållbara drönare med lång flygtid och kameror av bra kvalitet till ett överkomligt pris.

+
Borstlösa motorer
+
Vikbara propellerarmar
+
Ultra-vid HD kamera
+
LED-lampor

Upplev överlägsen kontrollI fem år har vi arbetat på en ny teknologi för att skapa UDrone. Vårt team har utvecklat en kontroll som är unik och enkel att använda som ger användaren en extremt mjuk flygupplevelse. Kontrollen är så intuitiv att vem som helst kan flyga den. Du kan till och med fästa din smartphone i de justerbara handtagen och övervaka din flygtur med den inkluderade appen, vilket också tillåter dig att kontrollera kameran.

Ta fantastiskt bildmaterialUDrone är utrustad med en ultra-vid HD-kamera. Den högkvalitativa linsen kan fånga vadsomhelst på ett imponerande och överranskande klart sätt. Vi har inkorporerat en 3-Axels Gimbal-stabiliserare för att säkerställa att varje bild är fokuserad, stabil och utan stötar. Kameran kan kontrolleras med handrörelser för att ta bilder och filma videor från avstånd.

Ser den inte bra ut?UDrone är en av de elegantaste drönarna på marknaden just nu. Dess storlek gör att den inte tar upp alltför mycket plats, den är perfekt att ta med dig på semestrar, weekendresor och utomhusaktiviteter! Dess konstruktion är kompakt, hållbar och kraschtålig.

Förlängd flygtidDe flesta drönare har bara en flygtid på 5 till 10 minuter. Vi har lyckats förlänga flygtiden hos UDrone drastiskt. Tack vare vår nya Smart Charge-teknologi så laddas batteriet mer effektivt vilket resulterat i en förbättrad batteriprestande. UDrone har flygtid på 23 minuter!

Den senaste teknologin vid dina fingertopparUDrone har en avancerad teknologi som du normalt sett bara ser hos professionella drönare, så som DJI Phantom eller Parrot BeBop. Den har automatisk flygassistans, en automatiserad följfunktion, förprogrammerade flygbanor, och den kan även göra loopar och snurrar!

Inget krångel, bara kulDu behöver inte ha någon erfarenhet eller kunskap om drönare för att använda UDrone. Det är väldigt enkelt att komma igång, även om du aldrig kontrollerat en drönare förut. UDrone startar upp på mindre än 3 minuter och är redo att flyga direkt ur lådan. Installera bara smartphoneapplikationen, så är den redo att flyga!

En prisvärd avancerad drönarePriset är vad som får UDrone att verkligen stå ut. Till ett pris som är 6 gånger billigare än liknande drönare, så är vi de första märket som erbjuder avancerade drönare till ett överkomligt pris. Anledningen till att vi kan hålla våra priser så låga? Vi spenderar inte pengar på marknadsföring. Vi föredrar att låta våra kunder tala för oss.

UDrone egenskaper

UDrone är den första avancerade drönaren av en ny era, och den är här för att tillfredställa den mest krävande av drönarflygare.

Smartphonekontroll

Koppla din smartphone till en skärm och kontrollera UDrone

HD-kamera som styrs av kroppsrörelser

Använd handrörelser för att ta bilder och spela in video

3-Axel Gimbal-stabiliserare

Kameran kan lutas i alla riktningar för att kunna ta perfekta, stabila bilder

Autofölj-funktion

UDrone kan följa objekt och människor

Höjdkontrollsensorer

Väldigt stabil svävfunktion för att ta extremt stadiga bilder

Portabel design

UDrone har vikbara armar som gör att den är väldigt kompakt

Köp UDrone för 914kr iställer för 1827kr

Vi ger 50% rabatt till de första 5000 kunderna

Tips: Du kan få specialerbjudande när du beställer mer än en drönare. Dra fördel av erbjudandet nu och gör din familj och dina vänner glada med denna fantastiska present!

Kundomdömen

Lyssna inte bara på oss. Se vad våda kunder säger om UDrone. Människor över hela världen använder den just nu och har delat sin upplevelse med oss.

E
Erik
5

Jag fick den förra veckan. Det är en av de bästa drönare jag någonsin haft. Prestandan på den här grejen är fantastisk, speciellt för dess pris! Den flyger supersnabbt och stabilt, kontrollerna är väldigt enkla att använda och responsive och fungerar bra med appen. Kameran är bättre än förväntat, förmodligen på grund av balansringen. Rekommenderas!!!

C
Christian
5

Snabb frakt, solid drönare, grymma funktioner. Min fru och mina barn fullkomligt älskar den! Jättebra drönare för hela familjen.

L
Leif
5

Jättebra drönare för pengarna! Jag älskar kameran, bilderna är superskarpa. Jag flög den till och med på natten och belysningen gör den väldigt lätt att navigera. Den har en fantastisk prestanda och vacker design. Jag kan definitivt rekommendera den!

A
Anne
4

Kameran är mycket bättre än på min andra drönare som jag betalade 5 gånger priset för! Ända problemet är att du inte kan få plats med en surfplatta i kontrollen.

J
Jesper
5

Jag har använt UDrone i 3 veckor nu och den har varit över förväntan. Att sätta upp den var lätt som en plätt och appen fungerar prima. Kameran tar extremt skarpa bilder och flytiden är fantastisk.

H
Harald
5

Fungerar bra, och jag använder den mycket! Batteriet verkar hålla fint. Jag måste säga att jag var imponerad med kvaliteten på konstruktionen och funktionerna. För detta pris får du verkligen en drönare som kan mäta sig med andra dyra drönare som Mavic Pro och Phantom.

A
Anders
3

Bästa dealen jag någonsin fått på en drönare förutom frakten. Det tog mer än 2 veckor innan den anlände.

M
Maud
5

Jag var lite orolig att den skulle vara för komplicerad att kontrollera, men det gick bra! Detta är min första drönare, så jag hade ingen erfarenhet överhuvudtaget! Jag var ändå uppe I luften i några minuter. Att flyga är roligt och enkelt.

J
Jan
5

Denna drönare är bättre än min DJI Spark! Köp den här istället för en dyr DJI, det är värt det och batteriet håller mycket längre!

B
Bengt
5

En av de snabbaste drönarna jag någonsin ägt! Jag sysslar en del med drönartävlingar och UDrone hanterar dem perfekt! Jag tror inte du kan hitta en bättre drönare för pengarna.

T
Thomas
5

Denna drönare är en game changer! Bortlösa motorer, en flygtid på över 20 minuter, en inbyggd balansring, en autoföljfunktion, etc. Detta är väldigt imponerade funktioner för en drönare som bara kostar 1000kr!

I
Inger
5

Jag älskar min UDrone! Äntligen, en drönare som ser cool ut och som är enkel att använda. Jag reser mycket och tar med mig denna drönare överallt för att ta vackra landskapsbilder. Jag var förvånad över kvaliteten på konstruktionen. Den har kraschat flera gånger, men den håller fortfarande. Väldigt bra alternativ för dig som vill filma video på sprang!

L
Lotten
5

Jättebra drönare, lättmanövrerad kontroll och den är stabil i blåsiga väderförhållanden. Gör allt som den måste perfekt. Både autoföljfunktionen och flygvägsplaneraren fungerar bra. Rekommenderas, speciellt till detta pris.

V
Veronica
5

Grym service och snabb leverans! Jag är 100% nöjd med denna drönare. Kameran tar riktigt vackra bilder.

M
Marika
4

Detta är den första drönaren jag någonsin ägt. Generellt så är det är väldigt bra drönare förutom att den inte är min grej. Jag lyckas inte vänja mig vid att använda den, den rör sig för snabbt. Så, nu använder min make den och han är supernöjd!

S
Sven
5

Enkel att använda, bra kamera, bra batteri

F
Fredrik
5

Den bästa drönaren för detta pris! Batterilivet är ganska galet. Jag får ungefär 8 minuter extra med denna drönare i jämförelse med min gamla phantomdrönare, vilket är fantastiskt! Och den laddas upp ganska snabbt.